Örebro SK – Degerfors

Av: 02/03 2010 00:44 i Featured, kubanerna

På onsdag klockan 18.30 möter Örebro SK ett värmländskt lag från de lägre divisionerna hemma på den gröna plasten.
Samtidigt som spelare och ledare vässar formen inför den allsvenska premiären väljer givetvis Kubanerna att göra samma sak. Nu är det dags för alla svartvita supportrar att vakna upp ur vinterdvalan för att värma upp stämbanden innan allsvenskan sparkar igång med hemmamatchen mot Åtvidaberg.

Under vintern har det bestämts att man från Kubanernas sida ska försöka få igenom ett byte av inmarschlåt på Sportklubbens hemmamatcher. Kubanerna har insett att Millencolins låt inte håller måttet som hymn och vill istället sjunga med i Havvas Jag vill se Örebro, en allsångsvänlig hyllning till vår underbara stad, när spelarna äntrar planen.

Jag vill se Örebro, framförd av Havva och ett gäng kubaner på en pub i Landskrona 2006.

I samband med träningsmatchen mot Degerfors tar Kubanerna nästa steg mot att göra Jag vill se Örebro till inmarschlåt.
Det kommer finnas kampanjtröjor till salu, lappar med sångtexten ska delas ut och det arbetas på att få låten uppspelad inför matchen. Oavsett om den kommer spelas i högtalarna eller ej kommer låten att sjungas av oss på läktaren, så om du vill ha Jag vill se Örebro som inmarschlåt bör du ta dig till matchen på onsdag och visa de styrande i klubben hur underbart det är med allsång inför matcherna.

Örebro Tifo kommer i samband med matchen att samla in pengar till tifokassan, som är lite ansträngd just nu efter materialinköp inför säsongsstarten. Alla bidrag, stora som små, är välkomna!

Det talas även inom supporterleden om en uppladdning på Engelbrektskrogen, för dom som vill ha sig någon sorts förfriskning inför matchen. Håll utkik på forumet.

Väl mött på onsdag!

7 kommentarer till “Örebro SK – Degerfors”

 1. wärle

  Så fruktansvärt givet!

 2. Tomten

  Om jag hade vingar som örnen…

  Årets match! :)

 3. ÖSK – Degerfors IF « Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK Fotboll

  [...] Örebro SK – Degerfors Nya Wermlandstidningen: WEBB-TV: Werner om vad som krävs mot Örebro (video, så småningom) [...]

 4. Max

  Härligt!

 5. Lars-Åke Lagrell

  Haha, gossar små. Nu fick ni allt på tasken!

  Ja, att flytta ner er var nog ett av mina bättre saker gjorda i min karriär. Dagens match visar ju bara att ni inte längre (aldrig hållit i mina ögon) håller klass nog att spela i Allsvenskan.

  Mvh Lars-åke Lagrell

 6. Feffe

  Lars Åke du har inte funderat på att bli komiker? bara en idiot går ju på att det är the real lars åke :P

 7. Konny Kofot

  Lars-Åke du behöver gå en kurs i ”trolling” cuz that shit just ain’t gonna do the trick…

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.