Tyck till om 2010!

Av: 26/12 2010 19:18 i Featured, kubanerna

Vi i kubanerna vill så här annandagen efter hoppas att alla haft en underbar jul, och dagarna före önska ett gott nytt år!

Ett år för oss ÖSK-supportrar som kan bli ett toppen-år med det efterlängtade europaspelet och en förhoppningsvis starkare trupp som är och slåss med om SM-guldet och det där j#vla cupen-guldet som vi inte har i prishyllan ännu.

Med ett 2010 med blandade känslor så vill vi stärka oss inför nästa år, vi vill bli bättre på allting nästa år!

Därför vill vi höra just din åsikt om vad vi bör göra inför och under 2011 och självklart i framtiden.
Vi vill veta vad du tycker om allt som rör sig kubanerna, supporterkulturen, läktarkulturen som har betydelse i dina ögon.. vare sig det handlar om hemmamatcher, nya medlemmar, bortaresor eller vad just du sitter och tänker på så vill vi veta allting, både det positiva och negativa.

Genom att samla in så många åsikter som möjligt kan vi i god tid arbeta fram en arbetsplan för året som vid årsmötet innan säsongen kan överlämnas till den valda styrelse och dom arbetsutskott som kommer finnas i framtiden.

så tveka inte, skicka in din åsikt om vårat arbete redan nu i mellandagarna!
Det är fritt fram att skicka in din åsikt när du vill under året självklart, vi är bara tacksamma då.

Du skickar det du vill få med i ett mejl till andreas.svensson@kubanerna.se.
vi kommer självklart läsa av era kommentarer i nyheten om det är så,
men för enkel hantering hänvisar vi till ovan angiven e-postadress.

Tack!
/ Kubanernas styrelse

13 kommentarer till “Tyck till om 2010!”

 1. Erik P

  Återigen, resorna. Spika tidigt, och haussa ordentligt via alla kanaler och vägar som finns på internet, men även be ÖSK om hjälp och affischera på stan inför storsatsningar. Viljan finns att hjälpa till, det gäller bara att det händer något från de som ansvarar!

 2. Styrelsen

  Tack för din åsikt Erik P!

  Detta är ett problem som vi är medvetna om men inte lyckas åtgärda, vi ska jobba med det under nästa år, lovar.

 3. ebola sven

  Ni är rent ut sagt värdelösa på att promota och tända till folk inför bortamatcher. Varför går det inte iväg 20 bussar varje premiär?? Detta är kritik som ibland har tagits upp i forumet, men eftersom ni är så tighta inom gruppen så tar ni all kritik som superpersonligt. Ex på det är elfsborg borta nu i sommras en söndag. Vi var 150 men hade kunnat vara 1000 med rätt marknadsföring. Ingen separat info förutom sjöborgpaketet… Och varför görs det inte alltid en REJÄL borta satsning på premiären?? Kom igen nu.

 4. Styrelsen

  ebola sven, tack för din åsikt med!

  Kan bara instämma, du har mycket rätt i det du säger, och det har varit intern kritik också, vi kommer se till att det nästa år är rätt man på rätt plats, och att vi förtroendevalda hjälps åt.

 5. ebola sven

  Inget personligt mot någon som sagt. Tror bara att vi kan få iväg så sjukt mycket mer folk än vad vi brukar. Annars ett kanonarbete rakt igenom.

 6. Styrelsen

  ebola sven;
  Jag håller bara med om att vi kan få iväg så mycket mer folk. Det viktigaste är att få folk att bli medlemmar, och inte bara gilla vårat arbete, utan stötta oss genom medlemskap.. vilket gynnar vår ekonomin som i sin tur kan ge större resurser för billigare resor och mer utbredd marknadsföring.

 7. storm

  Tror inte att billiga resor drar så mycket mer folk bättre att satsa på häftig pr kanske ha en grund att utgå ifrån ovh bara ändra lite grand inför varje resa?

 8. Styrelsen

  Storm:
  Billigare resor kan ge ett visst intresse, speciellt vissa matcher.. men marknadsföringen är ju grundstommen och din idé om att ha en ”mall” som man anpassar efter resa/motstånd är en god tanke.

 9. Conny H

  Marknadsföring är totalt avgörande. Sven är inne på exemplet med Elfsborg borta, även jag var mycket förbryllad då det inte fanns någon specifik info förutom Sjöb. paketet Denna match var en Söndag, första matchen efter uppehållet och dessutom på sommaren. Resegruppen bär ensamt ansvar till att det inte blev mycket folk på den matchen. Man kan inte bara boka en buss, slänga upp en nyhet och hoppas på att horder av folk skall anmäla sig. Har man inte tid att lägga upp info för att man har ett vanligt liv vid sidan av som tar upp mycket tid har man ingenting i resegruppen att göra. (Detta var argument som togs upp varför det inte kommit upp tung info)

 10. Johan

  Frågan är varför man ska behöva hetsa folk att åka på bortamatch? Det ska väll vara lika självklart att man försöker åka på allt man bara kan som att glida ner på en match hemma på vallen.

 11. Styrelsen

  du har en poäng där johan. men frågan är i så fall..varför gör folk inte det? vad kan vi göra för att få bort den ”spärren” som hindrar folk?

 12. Conny H

  ”vad kan vi göra för att få bort den ”spärren” som hindrar folk?”

  Helt ärligt nu, har det någon gång, någonsin, varit en storsatsning till någon bortamatch i allsvenskan (peking borträknat)?? Nej, och detta är ett skämt. Fattar ni inte att storsatsningar är det som fattas? Planera ut ex. 3 matcher per säsong som det kommer satsat till, förslagsvis helgmatcher, så kommer många att anmäla sig. Det är en början för alla kommer inte följa med på alla bortamatcher, även om det såklart vore önskvärt. Och skippa minibussarna, när det är minibuss finns det inte en chans att folk utanför anmäler sig.

 13. Styrelsen

  Conny H:

  Du svarar väldigt bra på frågan tycker jag.

  STYRELSEN KOMMER KÖRA ÅRETS FÖRSTA MÖTE VÄLDIGT SNART; KOMMER TA MED ALLA INKOMMNA ÅSIKTEKR DIT; SÅ PASSA PÅ!

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.