Guldåret 2011 – Följ med till Göteborg

Av: 10/02 2011 12:34 i Featured, Resor

Nu är det snart dags igen. Jag vet att jag talar för många när jag säger att suget efter att få se vårt älskade Svartvitt har varit enormt under den måttligt uppskattade vintern. Nu närmar sig dock premiären med stormsteg och det är i skrivande stund mindre än 2 månader kvar till den allsvenska premiären, äntligen! Jag har den där känslan av att 2011 kommer att bli ett fantastiskt år, likt förra året i mars, då magkänslan sa att vi efter säsongens sista omgång skulle ha spelat till oss en Europaplats. Det känns som att om ÖSK lyckas värva en bra vänsterytter så känns det faktiskt som att vi kan vinna vårt första guld någonsin. Ett magnefikt år är att vänta med Europaspel och utan långa säsongsuppehåll så som under VM och EM. Jag personligen vill inte missa någonting under det här året. Jag vill uppleva allt, jag vill vara med och bidra till att ÖSK gör sin bästa säsong någonsin. Med vår hjälp, läs supportrarnas, kan vi nå ända fram, men då måste vi visa att vi kommer vara med laget i både med- och motgångar och med Stolthet, hjärta & passion. Tillsammans ska vi se till att 2011 går till historien. Vi ska vinna det där jävla SM-guldet och det där jävla cupen-guldet och äntligen skaffa oss en vinnartradition.

Den 4:e april sätter vi oss på bussar till Sveriges näst största stad, Göteborg. Där påbörjar vi resan mot guldet! Vi ska sjunga ut Göteborgarna efter noter och visa vårt lag vad det är vi vill. Vi vill vinna guldet! Se till att följa med till Göteborg du också. Se även till att ta med dig minst en vän. Kan alla göra det kommer läktarstödet vi kommer åstadkomma ge laget de bästa förutsättningarna de kan få för att vi ska åka hem med en premiärvinst i bagaget. Se till att anmäl dig så fort som möjligt!

När: Måndag den 4:e april

Avresa: Bussarna rullar kl.14.00 från Behrn Arenas nordvästra hörn. Samling 30 min innan.

Ankomst: 30-60 min innan matchstart. Matchen börjar kl 19.

Hemresa: Direkt efter matchen. Vi kommer stanna någonstans på hemvägen för att få i oss några segerburgare.

Kostnad: Priset är satt till 200 kr för medlemmar och 250 kr för icke medlemmar. Vid betalning på bussen tillkommer en avgift på 50 kr så se till att göra en insättning till Kubanernas bankgiro (5414-9356) minst 3 vardagar innan avresa. Viktigt att du anger HELA ditt namn vid insättningen.

För att komma till anmälan, klicka här

Det planeras i skrivande stund även ett eventuellt pub-besök i Göteborg innan matchen, vi undersöker möjligheterna till detta. Är du intresserad av att åka med i en buss som rullar ca 2 timmar tidigare för att ta dig en öl i sällskap med Kuban-vänner i väst, skriv detta i anmälningsformulärets sista fält, ”Ditt meddelande”.  Åldergräns 18 år.

Vid ev. frågor maila mattias.jacobson@kubanerna.se
Alla till Göteborg! För vi har stolthet, hjärta & passion!

Mattias Jacobson, nytillträdd reseansvarig Kubanerna Örebro

15 kommentarer till “Guldåret 2011 – Följ med till Göteborg”

 1. jocke

  jag åker med pub bussen

 2. Ricky Nylén

  Partybuss

 3. Peter andersson

  är det vakter på puben ?

 4. Ricky Nylén

  Jag menade självklart att jag ville åka med Pubbussen!

 5. Ricky Nylén

  Pub-buss menade jag såklart

 6. KUNGEN AV SVEG

  KANON! Fixa räknare också så man ser hur många som anmält sig!!

 7. Bergman

  Pub-buss!

 8. alexandra

  bra där mattias!
  skicka mig ett sms så jag har ditt nummer. vill höra vad du får för priser av bussbolagen. :)

 9. baskern

  Peter Andersson, vi har inte kommit så långt än men om du syftar på säkerheten så kommer vi såklart ha en bra dialog med polisen för att det inte ska hända något otrevligt. Mer info kommer!

 10. Robin Friberg

  Pub bussen!

 11. baskern

  Robin, det står inget om det i ditt meddelande. Vill du att jag sätter upp dig på pub-bussen alltså?

 12. Kubanerna till Göteborg « Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK Fotboll

  [...] ÖSKs officiella supporterförening ligger långt framme i sin säsongsplanering och har redan börjat förberedelserna till ÖSKs årspremiär i Göteborg. För 200:- (kubaner) alternativt 250:- (vanligt folk) skjutsar man intresserade örebroare fram och tillbaka till Västkusten. Mer information om resan finns på deras hemsida. [...]

 13. Waldek

  Tjena kubaneeeer!

  Se till att skriva upp pubbesöket, plats och tid… så vi kan dyka upp, vi som bor i Göteborg. SES!

 14. Coca Carola

  Anmäld som fan sa jag!

 15. Henke

  håll två platser åt mig och Bill,betalar på fredag,naturligvis Pub-bussen:)

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.