Första bussen full. Nu fyller vi den andra!

Av: 03/03 2011 21:49 i Featured, Resor

Till bortapremiären mot IFK Göteborg är det i skrivande stund 52 anmälda. Det är ju naturligtvis jättebra att vi redan en månad innan avresa har fyllt en hel buss, men vi är långt ifrån nöjda med en buss till premiären. Vi i resegruppen och styrelsen jobbar stenhårt just nu med den här resan. En kampanjsida kommer komma upp inom kort och vår vackra stad kommer vara fylld av affischer (se bilden nedan).

Vi vänder oss nu till er, alla våra svartvita vänner, att varje person ser till att ta med sig minst 1 vän på resan. Detta kan alla göra och gör alla det kan vi bli hur många som helst i Göteborg. Någon som minns Gefle -07?

Vi kan också meddela att det har utökats med ett ytterligare bussalternativ till Göteborg. Sedan tidigare har vi sagt att vi jobbar för att få iväg minst 1 buss till en Pub-uppladdning i centrala Göteborg. Till denna buss är det just nu 28 anmälda av 50 möjliga platser.

Bussalternativ är direktbussar, dvs bussar som går direkt till arenan och som beräknas vara framme ca 30-60 min innan matchstart.

Eftersom vi räknar med ett stort intresse för premiärresan kan vi erbjuda ett familjevänligt alternativ också. I denna/dessa buss(ar) kommer det vara en lugn och behaglig atmosfär, både tur och retur.

Vi erbjuder alltså tre olika alternativ för att passa just Din smak. 200/250 kr tur och retur till Göteborg är dessutom allt annat än dyrt så det finns alltså ingen idé att stanna hemma. Resan mot guldet börjar i Göteborg. Vill du vara med hela vägen?

Anmäler dig gör du här!


Klicka på affischen för att kunna spara och skriva ut den. Sätt upp den på skolan, arbetsplatsen eller var du nu känner för det. Låt INGEN undkomma att vi ska till Göteborg!

Resegruppen

2 kommentarer till “Första bussen full. Nu fyller vi den andra!”

  1. Timpan

    Ungefär när går direktbussarna?

  2. Baskern

    14.00

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.