Helsingborgsresan slutsåld – 20 anmälda till Syrianska

Av: 26/08 2011 10:17 i Resor

Helsingborg

Minibussarna till Helsingborg på söndag är nu fulla och det går inte att anmäla sig till denna resa längre. Lite kort info för dig som åker på söndag:

Samling: 07.00 vid Behrn Arenas nordvästra hörn.

Avresa: 07.15

Betalning: Det går bra att betala kontant direkt vid påstigning och ingen extra avgift kommer då tillkomma. Ha med jämna pengar! Betalar man inte i förväg eller vid ombordstigning kan man inte åka med, ingen betalning under resans gång alltså.

Stopp efter vägen: Vi kommer stanna på någon mack på nedvägen så man kan köpa sig något att äta. På hemvägen stannar vi till på Max eller McDonalds. Ha gärna med dig matsäck då vi inte kommer hem förrän ca 23.00.

Biljetter: Köps antingen via ticnet eller på plats. 30 kr ungdom upp till 17 år. Vuxen 70 kr. 

 
Syrianska

Igår klockan 12.00 släpptes info om medlemsresan till Syrianska den 21:a september. Redan innan midnatt hade vi fått in 20 anmälningar. Vi kan bara garantera ca 180 platser till, så anmäl dig redan nu då det kommer gå åt fort!

Vi kommer dagligen informera om hur många anmälda det är via vår facebook-profil. Gå även med i facebook-gruppen Kubanerna. Du som medlem i den gruppen får alltid inbjudningar till olika evenemang vi anordnar skickat automatiskt till dig. Perfekt!

Information om resan
Anmälan

Kommentarsfunktionen är stängd

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.