Nyaste numret av Offside

Av: 17/01 2013 14:04 i Featured, kubanerna

Ett givet köp denna månad för er som inte är prenumeranter borde vara senaste numret av fotbollsmagasinet Offside. I kommande nummer, # 1 2013, tillägnas en stor del några allsvenska kulthjältar. Bland hjältarna finner vi såklart Miroslaw ”Kuba” Kubisztal.

Offside skriver på sin hemsida; ”Offside sparkar igång året med ett stort specialnummer om allsvenska kulthjältar. Läsarna har under hösten nominerat sina favoritspelare från förr, och redaktionen har valt ut elva karaktärer – från 50-talet fram till i dag – att porträttera.
I numret kan du bland annat läsa om IFK Göteborgslegendaren Bertil »Bebben« Johansson, AIK-hjälten Pascal Simpson och Hammarbyikonen Kenta Ohlsson.
Vi besöker även Fábio Augusto hemma i Brasilien för att låta honom blicka tillbaka på tiden då han var kejsare i Kalmar, samt drar till Grekland för att hälsa på en Jan Tauer som bara längtar »hem« till Djurgården. Dessutom: Lars-Gunnar Carlstrand (intervjuad av sin antagonist Henrik Rydström), »Masse« Magnusson, Patrik »Pinnen« Andersson, Miroslaw Kubisztal, »Sigge Cirkus«, Milenko Vukcevic…”

Inte nog med det…

offside låter också meddela sina läsare att varje kultspelare förärats varsin t-shirt som går att köpa i offside-shoppen.

Kommentarsfunktionen är stängd

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.