F.A.Q

Vem kan bli medlem i Kubanerna?
– Alla som vill vara med och stödja eller vara delaktig i ÖSK fotbolls officiella supporterförening.

Vad innebär det att vara medlem i Kubanerna?
– Det är väldigt individuellt. Du bestämmer i hög grad själv vad ditt medlemskap ska innebära. En Kuban kan vara den som varje match kommer först och går sist från Västra stå, den som avnjuter matcherna från sittplats eller den som bor på annan ort. Den som vill vara med och stötta ekonomiskt genom medlemsavgiften eller varför inta engagera sig i någon av våra arbetsgrupper. Vad du än väljer att göra med ditt medlemskap är du varmt välkommen som medlem. Med medlemskapet kommer givetvis bra förmåner och rabatter.

Hur många medlemmar har Kubanerna?
- Det har varierat mellan 150-450 per år. Liksom ÖSK startar vi om på noll i och med en ny spännande säsong. Var med och sätt nytt medlemsrekord i år!

Bör jag ha ÖSK i hjärtat för att vara medlem i Kubanerna?
- Ja! Kärleken till Örebro Sportklubb är en av Kubanernas grundvärderingar.

Vad går medlemsavgiften till?
- Medlemsavgiften går oavkortat till Kubanernas verksamhet. Exempel på detta kan vara till framtagandet av souvenirer, resor till ÖSK:s bortamatcher, medlemsaktiviteter eller andra saker som på ett positivt sätt syftar till att främja supporterkulturen.

Hur mycket kostar medlemskapet?
- I dagsläget har vi 2 typer av medlemskap. 1 år kostar 100:- och vårt livstidsmedlemskap kostar 1500:-. Ytterligare typer av medlemskap kan tillkomma.

Hur blir jag medlem?
- Medlem blir du genom att betala in medlemsavgiften på Kubanernas bankgiro: 5414-9356. Det går även bra att lösa medlemskap i samband med våra matcher, våra uppladdningar eller i andra sammanhang där Kubanerna finns med som representant.

När och hur får jag mitt medlemskort?
- Så fort din medlemsavgift finns registrerad på vårt BG skickar vi medlemskortet till dig. Det är därför viktigt att du fyller i formuläret, eller motsvarande uppgifter, korrekt. Använd gärna formuläret på vår hemsida för att fylla i dina kontaktuppgifter, men kom ihåg att det är genom att betala in pengar till vårt bankgiro som du rent konkret blir medlem. Inga inbetalningskort eller fakturor skickas ut om inte annat överenskommits.

Har du frågor eller funderingar utöver de här? Tveka inte att höra av dig till tobias.andersson@kubanerna.se

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.