Unga Kubaner

Unga Kubaner lanserades våren 2011 och är tänkt som ett medlemsalternativ för Kubaner upp till och med 15 år. Tanken bakom medlemsalternativet är att få in lite yngre supportrar och att få även er att känna en positiv gemenskap. Vi vet att det finns en hel del lite yngre supportrar som ofta går på matcherna och därför tycker vi att Unga Kubaner är något som kanske skulle passa just er.

Medlemskap för 2011 kostar 100:- och i detta ingår medlemskort och en t-shirt. Pengarna för medlemskapet går oavkortat in i Unga Kubaners verksamhet och är därmed öronmärkta för just er.

Ansvariga för Unga Kubaner är Tobias Andersson och Elle Karlsson. Vid våra träffar kan även andra ur Kubanernas styrelse komma att medverka. Till våran hjälp har vi vid vissa tillfällen även medlemmar från föreningen Örebro Tifo.

Vid ett antal tillfällen under säsongen kommer vi att på matchdag träffas i Sveaparken för lite fotboll, kubb, flaggmålning, grillning eller liknande aktiviteter. Under året kan även andra aktiviteter komma att anordnas på icke matchdagar.

Oavsett om du är medlem eller ej så kom gärna dit och träffa oss och prata med någon av oss. Vi ser gärna att föräldrar tar med sig sina barn och gör ett besök innan matchen.

För mer information om Unga Kubaner och dess verksamhet, kontakta oss på info@kubanerna.se

För att bli medlem i Unga Kubaner, klicka här!

 

 

/ Styrelsen Kubanerna Örebro

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.