Resor

Resegruppen består av Konrad Sööder som är reseansvarig och Alexander Lundell . Det är alltså vi som planerar och organiserar Kubanernas bortaresor. Syftet med den här delen av Kubanernas verksamhet är att ge ÖSK största möjliga stöd på bortaplan, att få med många supportrar och att närvara vid så många bortamatcher som möjligt.

Känner du för att göra en insats på resefronten? En sak som det aldrig kan bli för många av är chaufförer. Tyvärr är det inte alltid så lätt att organisera en bortaresa på det mest ultimata sättet, d.v.s att genomföra resan med stor buss. Det största skälet till det brukar vara långa avstånd i kombination med att matchen genomförs på en vardag. Ett sätt att råda bot på det och ändå genomföra en organiserad resa kan vara att hyra minibussar och på så sätt få resan att gå ihop ekonomiskt. Och det är där din hjälp kommer in. Känner du att det här skulle kunna vara någonting för dej skicka då ett mail till resor@kubanerna.se så hör någon från resegruppen av sig till dig.

Under 2011 införde vi sista utökningsdag. Vilket innebär att det är det datum som är deadline för utökning av antalet platser, d.v.s. att sätta in en buss/minibuss till på resan. Vidare står det (med reservation för slutförsäljning) på infosidorna om resorna. Detta innebär att om det finns platser kvar efter att sista utökningsdag är passerad, säljs dessa fram tills avgång alternativt tills dessa är slut.

I början av 2012 har vi dessutom infört ett separat bankgiro-konto för alla reseanmälningar!
numera betalar du för din reseanmälan på bankgiro: 284-1443

Omröstning:

Är du eller blir du medlem i Kubanerna 2013?

Loading ... Loading ...
Fill out with the widgets of your choice.