Erbjudande Metallsvenskan

Erbjudande från Metallsvenskan till alla medlemmar i Kubanerna!

På fem år har Metallsvenskan etablerat sig som ett av det största och mest uppmärksammade eventen i Sverige. Blandningen av fotboll, rock och galenskap tilltalar alla sorters människor i alla åldrar. Detta är unikt! Folkfesten med barnfamiljer, hårdrockare och fotbollsfanatiker är total.

Nikija Event/Metallsvenskan vill se så många fotbollstokiga som möjligt på årets festival och erbjuder därför alla medlemmar i Kubanerna chansen att gå 2 för 1 på årets festival!

Den 23 & 24 Maj 2014 är det dags för den sjätte upplagan av Metallsvenskan. Nu större, starkare och häftigare än någonsin och på en ny arena.

Festivalen har växt ur kostymen på tidigare Örnsro IP och kommer från och med 2014 husera på
Brickebackens IP. Detta ger Metallsvenskan en chans att fortsätta att växa och på tre scener uppträder totalt 15-20 handplockade band under två dagar.

Klara band för årets festival bland annat Helloween, Millencolin, Bombus och Kreator med flera.

Metallsvenskan är utöver en musikfestival också världens hårdaste fotbollsturnering. En turnering där rockstjärnor kamperar med före detta fotbollsstjärnor. Tidigare års spektakulära fotbollsturneringar har innehållit spelare från band som In Flames, Sabaton, The Haunted, Europe, Mustasch, Paul DiAnno (ex frontman Iron Maiden), Bullet, Amon Amarth m.fl. Storheter som Jörgen Pettersson (ex Sveriges landslag), Mats Rubarth (ex Ösk Fotboll, AIK Solna), Peter Westman (Ösk Fotboll), Pelle Blohm (IFK Norrköping, Ösk Fotboll mm), Martin Bengtsson (ex Inter, Ösk Fotboll) och Emil Kåberg (Örebro Hockey).

Biljetterna kan köpas på Örebrokompaniet mot uppvisande av giltigt medlemskort i Kubanerna fram till 1/5-2014 och det är ett begränsat antal biljetter (500 st!) så vänta inte för länge.

För mer information : www.metallsvenskan.se samt www.facebook.com/Metallsvenskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *