Uppladdning och marsch

elfsborghemmacover

 

Söndag 5:e Oktober kommer Elfsborgs IF till staden och vi kraftsamlar på STALLYKTAN i stan inför matchen, marscherar till arenan och sjunger fram tre poäng.

Alla är välkomna till uppladdningen, kille som tjej, gammal som ung. På med halsduken och visa att du är ÖSK:are, en stolt ÖSK:are!

10:00 STALLYKTAN
13:50 MARSCH TILL VÄSTRA – samling utanför!
15:00 Gungar HELA västra stå!

UPPLADDNINGEN
Kubanerna är jätteglada över nytt samarbete med Stallyktan. Vi har många bra minnen som när Nätterlund spelade live innan Åtvidaberg hemma, allsången på avslutningsfesten och röjet innan avresan till AIK. Hela lokalen luktar ÖSK, det här är vårt ställe!

Nu gör vi en jävla comeback, fyller stället till bredden och hänger upp våra halsdukar så ingen kan missa att Stallet är vårt. Uppladdningen börjar då stallyktan öppnar dvs ca 10:00.

Ett rullande schema med DJ:s som spinner plattor kommer att finnas och är du sugen på att lira så skicka ett PM till Kubanerna eller skriv i eventet på facebook..

MARSCHEN
Vi går gemensamt till arenan efter uppladdning. För er som inte hinner/kan ta er till uppladdningen så samlas vi utanför Stallyktan 13:50.

 

Visa ditt stöd genom att gå med i Facebook-eventet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *