Cupfinal! #detärnudethänder

Den 17 maj reser hela ÖSK-familjen till Göteborg för en riktig cupfest. ÖSK och Kubanerna arrangerar resan gemensamt och vår ambition är att alla ska trivas. Företagare, barnfamiljer, ultras, pensionärer, ja alla är varmt välkomna och vi törs redan nu utlova en klassisk ÖSK-resa, oavsett hur matchen slutar.

Det var 27 år sedan ÖSK spelade en cupfinal. Då, på Råsunda 1988, mötte vi IFK Norrköping. Sedan dess har vi tagit silvret 1994, lilla silvret 2010 och den 17 maj går en epok i graven då 107 år utan titlar avslutas. ”Vi har inget j***a cupenguld” kommer aldrig mer att sjungas.

Innan matchen arrangeras en stor uppladdning på Trädgår’n i Göteborg. Det blir ett fullspäckat program med intervjuer, uppträdanden, liveradio, souvenirförsäljning, mat och mycket, mycket mer. Vi räknar med den största uppladdningen någonsin. Alla är välkomna, även ungdomar under 18 år.

15 bussar är bokade och vi är tilldelade 2340 biljetter. Vår ambition och tro är att alla dessa kommer att säljas. Det är upp till alla oss tillsammans att skapa ÖSK:s största resa någonsin. Bjud in dina vänner till eventet, boka plats på bussen och köp biljett till matchen. Vi har även fina omslagsbilder till din facebooksida.

Matchbiljett köper du separat. Bussresa och uppladdning bokas på kampanjsidan www.cupfinal.se.

Sektioner för ÖSK-supportrar
Ståplats: Sektion A och O
Sittplats: B1-B4 (Vi börjar med att fylla B4 och går sedan vidare mot B3, B2 och B1)
Köp matchbiljett på Ticnet.
(Släpps måndag 20 april 10:00)

Nu fyller vi våra sektioner på Gamla Ullevi!
#viärsvartvitt

All information om cupfinalen hittar du på vår kampanjsida: cupfinal.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *