Bortaresa till Solna

Lördagen den 28/5 beger vi oss till Solna för att bevittna när ÖSK avslutar vårsäsongen med tre poäng mot AIK i bagaget.

Matchen är den sista som spelas innan EM-uppehållet, den spelas under löningshelg och destinationen är relativt kort. Mot bakgrund av det vet vi att rekordmånga ÖSK:are kommer ta tillfället i akt att göra resan till Solna och Kompisvallen.

Då intresset för matchen är stort har vi tagit fram två avgångsalternativ:

Pubbuss (Rekommenderad minimiålder 18 år)

Pubbussarna avgår från Eyravallens nordvästra hörn kl. 9.30. Bussarna tar dig till den gemensamma uppladdningen på Retro Sportbar på Kungsholmen i centrala Stockholm. De slår upp portarna för oss kl. 12.00. Stället är abonnerat för ÖSK:are och vi har förhandlat fram bra priser på mat och dryck. Vi välkomnar även ÖSK:are bosatta i Stockholmsområdet att ansluta på plats.

Efter uppladdningen tar bussarna dig till bortasektionen.

Direktbuss

Direktbussarna avgår från Eyravallens nordvästra hörn kl. 13.00. Bussarna tar dig direkt till bortasektionen där du möter upp resterande ÖSK:are.

Hemresa sker direkt efter match för båda bussalternativen.

Priset för bussresan är endast 169 kr för dig som är medlem i Kubanerna och 269 kr för dig som inte är det (medlemskap ingår då i priset).

Anmälan sker i: Vår shop

Sprid ordet till samtliga vars hjärta slår för Örebro Sportklubb!

#DESTINATIONSOLNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *