Söndag 3 april är det dags!

Söndagen den 3/4 kl. 17.30 är det äntligen dags för allsvensk premiär, premiär för den allsvenska säsong då vi med gemensamma krafter ska skapa en stämning som sällan skådats på Vallen. För att det här ska bli så bra som möjligt måste ALLA ÖSK:are dra sitt strå till stacken genom att göra följande:

  1. Stäm av om någon av dina ÖSK-vänner saknar biljett och förse dem i så fall med en sådan.Det återstår ett fåtal biljetter till Västra Stå vilka kan köpas av säsongskortsinnehavare, medlemmar i ÖSK och Kubanerna.
  2. Hjälp oss genom att dela eventet nedan samt bjuda in dina ÖSK-vänner till det. Har de inte möjlighet att delta på uppladdningen är det obligatorisk närvaro i marschen. Målet är att samtliga ÖSK:are som ska på matchen deltar i den.

Med gemensamma krafter lägger vi grunden till en magisk premiär!

Inför matchen kommer Kubanerna att husera på Harrys dit vi välkomnar samtliga ÖSK:are.

De slår upp portarna för oss kl. 13.00 och på menyn står:

  • Ostburgare 109 kr
  • Ceasarsallad 109 kr
  • Pasta Rosini 109 kr
  • Vegetariskt alternativ 109 kr
  • Falcon export/Cider 40 kr
  • Örebro Bitter 70 kr
  • Alkoholfria alternativ finns

Barn och minderåriga äter gratis från barnmenyn i sällskap av målsman. En förutsättning för detta är dock att målsman själv beställer någon av rätterna ovan.

Premiäruppladdningen är en uppladdning du inte vill missa då den kommer att bli något utöver det vanliga. Med stor sannolikhet blir det en av de största och mest välbesökta uppladdningarna någonsin. Vi kan redan nu informera om att vi bjudit in några riktiga ÖSK-legendarer som redan nu bekräftat sin medverkan.

När klockan slår 16.30 är det dags för samling utanför Harrys för den sedvanliga premiärmarschen. Målet med den är att samtliga ÖSK:are som ska gå på matchen deltar i den. Vi uppmanar därmed även de som inte besöker uppladdningen att sluta upp utanför Harrys för att delta i marschen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *