Hej Fifi!

Inför den allsvenska premiären har vi intervjuat tio supporterprofiler om deras tankar och förväntningar. Vi kommer att publicera en intervju per dag. Näst på tur ut är Fifi Ström.

Hej Fifi! Hur är läget med dig och hur har du sysselsatt dig under vintern?

Det är OK med mig. Jag har väntat på bättre tider. Nu är dom på gång. 

För de som inte känner dig får du gärna berätta kort om din bakgrund som ÖSK-supporter.

Var ibland med pappa på ÖSK som barn och sen strömatcher under ungdomsåren. När jag träffade min man Kal (hardcore ÖSK-supporter) hängde jag med oftare, men det var inte förrän jag tjatade till mig att vi skulle stå i klacken som jag blev fantast själv. Nu ser jag det som min uppgift att släpa med alla mina kompisar och frälsa dom till sanningen och rättvisan. Pink Squad Ultras! 

Jag gillar roliga sånger, crazy bortaresor och snygg merch.

Den allsvenska hemmapremiären mot J-Södra närmar sig med stormsteg och därefter reser vi till Eskilstuna för årets allsvenska bortapremiär. Hur går dina tankar inför de inledande matcherna?

Har inte tänkt på matchdagarna så mycket, men följer försäsongen och alla nya spelare med spänning. Det blir som det blir och antagligen står jag nervös på läktaren och vrålar som vanligt. Kul och spännande ska det bli.

Om vi betraktar den kommande säsongen ur ett större perspektiv. Vilka förväntningar har du på det sportsliga?

Vi ska bli mästare. Jag är obotligt optimistisk, tar avstånd från statistik och sansade prognoser.

Vilken spelare i årets upplaga av ÖSK tror du får sitt ordentliga genombrott?

Hines-Ike kanske, det vore roligt. Omoh. Ayaz. Vet inte! Många kommer få genombrott, för det här är laget ska vinna ligan.

Om vi går över till det supportermässiga. Det såldes rekordmånga säsongskort till Västra Stå i fjol och intresset för ÖSK ser ut att vara bibehållet till årets säsong. Vilka förväntningar har du på stämningen på Vallen?

Inga andra än att vi kommer ge allt, och sjunga högre och vackrare än någonsin. Spännande, mysigt och trevligt kommer det att bli. Det är fullständigt rimliga förväntningar, för det är alltid kul på Eyravallen. Sen tror jag att klacken kommer att breda ut sig från Västra Stå och fånga in surgubbarna på sittplats. Det sista är en orimlig förväntning och min optimism som talar, jag är inte infödd närking. 

Till sist. Har du någon hälsning inför premiären till de ÖSK-supportrar som läser intervjun med dig?

Vi ses på Behrn! Heja Sport! Vi ska bli legender!


Vi tackar Fifi Ström för att hon ställt upp på intervjun. Under morgondagen publiceras en ny intervju på hemsidan. Håll till godo till dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *